Sesong 4 – samling 1 – dag 2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Dag 2 på den første JenteSkills samlingen sesong 4 var søndag 6 november. Nok en gang ble det gode fotballforhold og to gode treningsøkter. Fort gjort at vi blir litt opphengt i det værmessige, men det er jo litt naturlig, ettersom vi holder på ute og det er litt med på å påvirke total opplevelsen. 

Ikke så mye forskjell på innhold disse to dagene, hva vi gjorde på JenteSkills samling 1 dag 1, kan du lese mer om her! Noe av forskjellen ligger i at vi legger til litt mer, tar kanskje bort noen elementer og utvider. 

Først en samling og forklare litt om dagens innhold. Deretter oppvarming og en god runde med agility øvelse. Få kroppen i gang, hurtig fotarbeid, forflytning, opp med blikket, få med armene, være på tærne og i tillegg hadde vi lagt inn en liten «stasjon» med teknikk og da touch på kula. 

Deretter delte vi gruppen inn i 2. En gruppe med pasninger og da jobbe med momenter som kroppsstilling, pasningskvalitet, spille på riktig fot, første touch, bevegelse (før og etter involvering), osv. Den andre gruppen hadde litt teknikk og spill. Forskjellig variasjoner i antall spillere og motspillere, med mest fokus på hvordan man kan angripe og utnytte ulike overtall fremover i banene. Oppsøke dette med å skape 2 vs 1 situasjoner, tørre å utfordre samt bevegelser for å kunne være spillbar men også dette med å trekke med seg motstandere for å skape åpninger til lage på andre steder av banen. 

Første økt gikk fort unna og plutselig var klokken 11.30 og da er det tid for Rema 1000 Drotningsvik lunsj. All maten vi trenger til lunsjen blir levert av Rema 1000 Drotningsvik. Våre to fantastiske hjelper hadde laget alt klart for deltakerne. Foreldre blir servert kaffe og kan også forsyne seg med mat dersom de ønsker det. Lunsjen er et viktig samlingspunkt, hvor man gjerne henger litt sammen blir kjent og blir kjent med andre man ikke kjenner fra tidligere.

Lunsjtid er opp mot 1 time og etter dette er det klart for økt nummer 2 for dagen og da totalt treningsøkt nr 4 for helgen. Da er det behov for en god og litt lengre oppvarming. Så litt konkurranser for å skape litt godt humør, glede og artige øyeblikk. Helt tilslutt avslutter vi med en litt lengre spilløkt. Delte inn i 6 lag og laget til 3 baner. Oppfordre til dette med å tørre, tørre å prøve og våge å gjøre feil. Bevege seg fremover med laget og være med å forsvare.

Dermed var det plutselig slutt og JenteSkills samling 1, sesong 4 er godt gjennomført. Artig å komme i gang igjen, bli kjent med nye fjes og ha det gøy med fotball. Kjekt å se at det var flere nye påmeldinger i løpet av helgen og at det i etterkant har kommet inn mange positive og hyggelige meldinger fra foreldre og spillere. Som er imponert over innholdet, opplegget og rammene som er laget til rundt JenteSkills samlingene. 

Takk for denne gang, da er det bare å glede seg til neste JenteSkills samling. JenteSkills samling 2, sesong 4 🙂