Oppsummering JenteSkills samling 1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Da har vi kommet til november og for mange så betyr det at vi har kommet til sesongslutt. Er jo sånn at når noe slutter, så er det noe annet som starter. I dette tilfelle finner vi da JenteSkills og det er oppstart for sesong 4.

Den første helgen i november, 5 & 6 november, ble samling 1 gjennomført. En herlig kick-off helg på en ny sesong. Litt over 50 deltakere totalt, men for noen så kolliderte det litt med cuper og sonesamlinger denne helgen. Sånn er det jo innimellom, men ekstra gledelig var det at før søndagssamlingen, så var det 5 nye som hadde meldt seg på. 

Her kan du sjekke ut mer om hva som skjedde på JenteSkills samling 1 – dag 1.

 

Bekledning og kolleksjonen til JenteSkills sesong 4 er som vanlig levert av vår samarbeidspartner Torshov Sport Bergen. Her har vi også en «egen» webshop, hvor man kan finne resten av kolleksjonen til JenteSkills. Vi ønsker å holde kostnadene så lave som mulig, lik bekledning gir oss da muligheter i forhold til å kunne innhente sponsorer. Disse får da en god og synlig profilering, i tillegg får deltakere en følelse av likhet, utmerket treningstøy til god pris og føler at man er del i et felleskap. 

Innhold og opplegg handler mye om at hver enkelt deltaker skal få flest mulig repetisjoner og involveringer. Med tanke på utvikling av individuelle ferdigheter og dette med å oppleve mastering, glede og positive opplevelser med fotball. Det skal være gøy.

Her kan du sjekke ut mer om hva som skjedde på JenteSkills samling 1 – dag 2.

 

Lunsj tid er en viktig del av JenteSkills. Da handler det selvfølgelig mer om det sosiale, henge sammen, bli kjent med hverandre og utvikle sosiale skills. Noe som jo er viktig i enhver anledning. Maten leveres av Rema 1000 Drotningsvik og vi er selvfølgelig veldig takknemlig for samarbeidet.

Neste gang vi samles igjen til neste JenteSkills så er det klart for samling 2 og da trening nummer 3 og 4. Denne samlingen finner sted i desember og vi gleder oss stort 🙂