Oppsummering JenteSkills samling 2 – Sesong 4

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Desember er en aktiv periode, på mange ulike arenaer. Det er også tilfelle på JenteSkills sesong 4, 2 samlinger skal gjennomføres før desember er over. Først ut, samling nummer 2 og den ble gjennomført 4 og 5 desember. 

Det var perfekte fotballforhold denne helgen, spesielt hvis vi tar årstiden til betraktning. I tillegg er det faktisk sånn at vi tidligere har hatt mye nedbør på JenteSkills samlinger. Da i form av regn, langt enklere når vi kun trenger å forholde oss til at det er kaldt. 

Her kan du sjekke ut han som skjedde på JenteSkills samling 2 – dag 1.

Selvsagt viktig at det er høyt aktivitetsnivå når det er kaldt, at pausene er korte og at hver enkelt deltaker er mye involvert. Bekledning og å ha på seg klær man kan spille fotball i, være bevegelig og holde varmen er veldig viktig. Vi har laget noen tips, som det kan være lurt å sjekke ut og det kan du gjøre her -> Klær, trening og vinterfotball!

I tillegg finner man mange gode produkter hos vår samarbeidspartner Torshov Sport. Sjekk gjerne ut flere produkter her, eller ta turen innom butikken til Torshov Sport, så hjelper de deg med å finne treningstøy som er godt egnet i kulden 🙂 

Som vanlig, legger vi opp til at innhold og opplegg handler mye om at hver enkelt deltaker skal få flest mulig repetisjoner og involveringer. Med tanke på utvikling av individuelle ferdigheter og dette med å oppleve mastering, glede og positive opplevelser med fotball. Det skal være gøy.

Her kan du sjekke ut mer om hva som skjedde på JenteSkills samling 2 – dag 2.

 

Lunsj tid er en viktig del av JenteSkills. Da handler det selvfølgelig mer om det sosiale, henge sammen, bli kjent med hverandre og utvikle sosiale skills. Noe som jo er viktig i enhver anledning. Maten leveres av Rema 1000 Drotningsvik og vi er selvfølgelig veldig takknemlig for samarbeidet.

Neste gang vi samles igjen til neste JenteSkills så er det klart for samling 3 og da trening nummer 5 og 6. Denne samlingen finner sted i desember (17 og 18) og vi gleder oss stort 🙂