Oppsummering JenteSkills samling 3 – dag 1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Så er vi i gang med samlinger igjen på JenteSkills sesong 4. Denne gangen er det samling 3 vi har kommet til og alt finner sted i Alvøen Idrettspark. Ekstra fotballaktivitet for ivrige fotballspillere og åpent for alle som vil.

Ikke så kaldt denne gangen, men mer regnvær og da er det viktig med mye aktivitet. Alltid viktig at det er god stemning på JenteSkills samlinger, at det er mye positive tilbakemeldinger og at hver enkelt tørr å prøve på ting. Trivsel, trygghet og tilhørighet er viktig for alle i forhold til læring og utvikling.

Oppvarming må alltid være med på en fotballtrening. Vi bruker mye agility øvelser (SAQ), hvor vi også legger inn mye teknikk, i tillegg til at mange kan være med samtidig. Deretter er det forskjellige type øvelser, men felles for disse er at hver enkelt deltaker er mest mulig involvert og at man får mange repetisjoner.

Pasningsøvelser med mye bevegelse, fokus på kvalitet i avlevering, ta i mot med riktig fot, spille hverandre gode og tørre å prøve. I tillegg har det vært mye spillrelaterte øvelser. Vi har samlet en god del av dette i videoen under, så sjekk ut den, så er du veldig godt oppdatert.

Lurer du på hvordan noen av øvelsene er satt opp eller blir organisert, ja så finner du ut av dette ved å sjekke vår YouTube kanal.