JenteSkills samling 5 – dag 1 – oppsummering!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Så har vi kommet til midten av februar og plutselig er det nå klart for JenteSkills samling fem. Som vi alle vet, så går det unna med tiden og plutselig er det klart for siste samlingshelg på JenteSkills sesong 4.

Når vi skulle begynne treninga så var det et lite snølag på banen, litt sånn vinterstemning. Men solen var godt på plass, så forholdene ellers var veldig bra 🙂  Vi startet den første delen med agillity som oppvarming, få i gang kroppen, få litt bevegelser, motorikk, kroppsbeherskelse, hurtig forflytning og gjøre kroppen klar til masse aktivitet.Etter oppvarming det så var det en del pasninger og dette her med å spille på riktig fot, bevegelse, skape seg plass og forskjellig type mønster (pasningsveier).

Så var det klart for lunsj, få litt hvile, få i seg litt mat, chille, ta det med ro og en liten pause sånn at man er klar til å gjennomføre treningsøkt nummer to for dagen.

Vi startet også her med agillity, samme øvelse som vi startet den første økt med. Fordelen da er at det er lettere å kjenne igjen og man vet hvordan man skal gjennomføre de ulike stasjonene. Deretter var det litt spill, dele inn i lag, konkurranse og spill 1 mot 1. Masse involveringer, både i forsvar og i angrep, samt gjenvinning og omstilling fra angrep til forsvar og omvendt.

Så avsluttet vi med spill, vi delte inn i mange forskjellige lag og spilte to mot to. Med opprykk og nedrykk. Laget til mange forskjellige baner, igjen mye involveringer og selvfølgelig at her må man samarbeide både i angrep og i forsvar. Tørre å drible, bevege seg, hjelpe hverandre, samhandle og fungerer lag messig. Pluss dette med å tørre å prate til hverandre, skryte av hverandre og backe hverandre opp.

Plutselig var klokken blitt to og da var vi ferdig for dagen. To økter på 1 time og 30 minutter og masse aktivitet på hver enkelt spiller. Mye god stemning på banen, folk som snakker og som involverer seg, noe som da kanskje betyr at spillerne føler en trygghet og slipper seg enda mere løs. Vi gleder oss til søndag og samling 2 på JenteSkills sesong 5 🙂