Sesong 4 – samling 1 – dag 1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Endelig i gang med JenteSkills og nå er det sesong 4 som gjelder. Lørdag 5 november var det kick-off på ny sesong. En god del nye deltakere og en god del kjente deltakere fra tidligere. Gøy å treffe folk igjen og bli kjent med nye.

Først litt utdeling av utstyr og skifting. Deretter ut på banen for å starte treningen. En liten samling med Rune og Petter, forklare litt om dagens innhold og dele noen kloke ord. Som gjerne går på at man må tørre å prøve, det er ikke så farlig om man gjør feil, bry seg om hverandre og bidra til å skape en positive opplevelse for alle som er med.

Agility var dagens første stasjon. Perfekt i forhold til oppvarming, fotarbeid, koordinasjon, motorikk, samt jobbe litt med noen smarte fotballoppgaver. Være på tærne, opp med blikket, forflytning, osv. 

Etter oppvarming så ble gruppen delt i to. 4 ulike stasjoner og da fordelt på pasninger, teknikk, og spill (1 vs 1 og possesion).

Første økt varte frem til 11.30, da var det tid for lunsj. 1 time med pause, spise, varme seg, skifte ut vått tøy og lade opp batteriene. En hyggelig stund hvor man blir enda bedre kjent, snakker sammen, deler gode historier og har det gøy sammen. 

Nokså heftig nedbør på slutten av lunsjen, men det går greit når man sitter inne 🙂 Heldigvis sluttet det når gjengen skulle i gang med økt 2. Så for å få kroppen i gang, da er det greit med oppvarming. Deretter ble det en god runde med konkurranse. Både individuelt men også som en del av et lag. Til slutt avslutter vi med spill.

Det ble en flott lørdag i Alvøen Idrettspark og en god start på JenteSkills sesong 4.