JenteSkills samling 2 – sesong 4

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Straks klar for en ny samling på JenteSkills og som vanlig så gleder vi oss veldig mye, fordi vi synes det er utrolig gøy å ha treninger på JenteSkills. Med masse ivrige fotballspillere. Som vanlig blir det to økter per dag med en god og lang lunsj imellom øktene.

Vær messig så ser det ut som det skal bli en strålende fotball helg og mest sannsynlig vil det nok også bli littegranne kaldt, dermed er det viktig at vi har mye aktivitet og at hver enkelt utøver er mye involvert og har mange repetisjoner. Det som er litt kjedelig for en fotballspiller, det er det å få kalde tær og det må vi selvfølgelig prøve å unngå så godt vi kan.

Derfor starter vi med en god og lang oppvarming sekvens som vil inneholde en del ulike momenter. Som blant annet agillity, teknikk, fotarbeid, kroppskontroll og selvfølgelig masse bevegelse slik at grunnlaget for en god fotball økt ligger godt til rette.

Deretter vil vi dele gruppen inn i to, hvor det ene laget spiller på litt større områder og har fokus angrep. Oppgaver som en første angriper har. True og utfordre motstandere, ta med seg ballen fremover i banen dersom det er mulighet for det og i tillegg at de andre på laget er flinke til å bevege seg og hjelpe ballfører.

Den andre gruppen vil da også ha en del like momenter og spille overtall i angrep og at forsvaret da er i undertall. Mye 3 mot 2 situasjoner, hvordan man da kan angripe et motstanderlag, når man gjerne kommer i typiske overgangssituasjoner.

Etter en liten stund så vil jo gruppene selvfølgelig bytte “stasjoner”, sånn at man får vært innom begge delene. Dersom det er tid igjen, før vi tar lunsj, så vil vi nok avslutte den første delen med litt konkurranser og god stemning.

Etter lunsj, så er vi da i gang med del to og også her må vi ha oppvarming. Etter oppvarmingssekvensen vil det bli mye spill,  smålagsspill hvor det blir mye involveringer per spiller og til slutt så vil vi avslutte med spill på større baner.

Dette ville være utgangspunktet for JenteSkills samling to. Med fokus på første angriper og da går det gjerne på valg og involveringer før og etter man blir involvert.